Görünüşe nazaran WhatsApp, uygulaması için yakında piyasaya sürülebilecek yesyeni bir özellik üzerinde çalışıyor. En yeni iOS beta derlemesi, iOS’ta imgeleri düzenlemeye yardımcı olan yeni bir çizim aracı özelliğiyle birlikte geliyor. Bilgi birinci olarak bir WaBetaInfo raporunda ortaya çıktı.

Tanınan iletileşme platformu, geniş kullanıcı tabanı için özelleştirme seçeneklerini güzelleştirecek yeni bir özellik sunmayı planlıyor. Şu anda bu özellik iOS beta yapı sürümü 22.8.0.73 ile sırf makul bölgelerde kullanılabilir durumda. Sunulan görsellere baktığımızda çizim aracının karalama özelliği için ek seçenekler getirdiğini görebiliriz.

WhatsApp yeniliğe doymuyor! Artık de çizim aracı geliyor

WhatsApp uygulaması esasen çizim araçları sunuyor lakin yeni güncelleme kullanıcılara sunulan araçları genişletecek. Bu yeni çizim araçları seti, kullanıcıların fotoğraflar üzerinde karalama yapmasına yahut bunları özel notlar ve açıklamalarla düzenlemesine imkan tanıyacak. Geçmişte, kullanıcıların temel çizim seçenekleri için sadece tek bir kurşun kaleme erişimi vardı. Lakin artık, WaBetaInfo tarafından paylaşılan yeni ekran imajları, üç yeni güncelleme gösteriyor .Bu özellikler yakında beta sürümünün Android sürümüne de gelebilir. WhatsApp, birkaç hafta hatta aylar sonra canlı yapılara ulaşan birçok yeni özelliği sistemli olarak test etmesiyle biliniyor. Uygulama bu özelliği ne vakit daha geniş bir kitleye sunacak bekleyip göreceğiz. Test etabından geçtikten sonra bölgesel olarak kullanıma sunulacaktır.