Ekim ayında robotist ve yazılım mühendisi Allison Liemhetcharat, denetim sağlayıcı olarak akıllı vibratör kullanacak bir oyun üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Bilhassa, beden ısısı ve pelvik basınç üzere biyolojik dataları toplayan Lioness akıllı vibratör oyuncuların yeni gözdesi oldu. Liemhetcharat, Perifit kegel antrenmanından ilham aldığını söyledi. You Are What You Eat isimli sonsuz bir koşucuyu temel alan oyun, o vakitten beri beta kademesinde. Bugün, Liemhetcharat, artık Google Play Store’dan indirebileceğiniz Android sürümünü yayınladı.

Vibratör kullanılarak oynanan Android oyunu ilgi topladı!

Liemhetcharat, Engadget’a, Ne Yersen Osun isimli oyunun yeni favori olduğnu söyledi. Oyun, ölmeden evvel mümkün olduğu kadar çok yaratık yemeyi amaçlayan sonsuz bir koşucuyu temel alıyor. Bir damla olarak başlarsınız, sonra ne yediğinize bağlı olarak büyür ve form değiştirirsiniz. Ne yediğinize bağlı olarak değişen formunuz ilerde ne yiyeceğinizi de etkiliyor. Oyunda zıplamak için yapay penisin başını sıkmanız kâfi. Aygıt, bunları yaptığınızda yahut bir şeyler yediğinizde karşılık olarak titreyecek.

Liemhetcharat, Engadget’a iPhone için bir sürümünün de yakında geleceğini söyledi. Şimdiye kadar, oyunun kendisi kolay, fakat en ilgi alımlı istikameti, biyo-algılayıcı vibratörü bir kontrolör olarak kullanması. Siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ilgi çeker mi ya da tercih edilir mi? Yorumlarda bize fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın.