Son vakitlerde bir çok şirkette iş bırakma aksiyonları karşımıza çıkıyor. Trendyol kuryeleri ile başlayan hareketlere artık de Migros çalışanları katıldı. Teklif edilen yüzde 8’lik artırımı kabul etmeyen Migros Esenyurt Deposu’nun sendikalı emekçileri iş bıraktı.

Son dakika! Migros çalışanları işi bıraktı

DGD-SEN’in toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada, “Esenyurt Migros Depo’da fiyatı kabul etmediğimizde bize kapıyı gösterenlere iş bırakma hareketimizle karşılık veriyoruz, müdür yardımcısına da açıkça söylüyoruz: Biz emekçi kürsümüzü kurduk. Bırakın bugün biz konuşalım. Biz konuşacağız” denildi.

Sendika Genel Lideri Neslihan Acar ise, “Pandemi boyunca Migros, Carrefour ve tüm depolarda canımız değerine çalıştık. Carrefour Depo’daki kardeşlerimiz de bizden haber bekliyor! Taleplerimizi karşılayın!” dedi. DGD-SEN’den yapılan açıklamada, “Esenyurt Migros Depo içine TOMA getirildi! Uyarıyoruz! Migros depo emekçisi kol kola, birlikte. Sonuna kadar direneceğiz. Tek bir personel kardeşimizin kılına dahi ziyan gelmesine müsaade etmeyiz” denildi.