Şahan Gökbakar, toplumsal medya hesabından Recep İvedik hayranlarını sevindirecek haberi duyurdu. Gökbakar, Recep İvedik serisinin yedinci sineması olacak olan yeni sinemanın senaryosunu yazmaya başladığını duyurdu. Sinema hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı.

Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda: “Geliyor gelmekte olan. Recep is coming” tabirlerini kullandı.

Recep İvedik 7 geliyor! Şahan Gökbakar duyurdu

2008 yılında vizyona giren “Recep İvedik 6”, 2019 yılının sonbaharında vizyona girmişti. Serideki öbür sinemalara kıyasla daha az beğenilen bu sinema toplamda yaklaşık 4 milyon izleyiciye ulaşmıştı.

Recep İvedik’in ülkemizde önemli bir hayran kitlesi var diyebiliriz. Tüm vakitlerin en çok izlenen yerli sinemaları sıralamasında birinci sırada 7 milyon 434 bin seyirci ile “Recep İvedik 5”, ikinci sırasında 7 milyon 369 bin seyirci ile “Recep İvedik 4” yer alıyor. Serinin en az izlenen sineması “Recep İvedik 3” ise 3 milyon 326 bin seyirciyle 29. sırada karşımıza çıkıyor.

Şimdi sinema hakkında çok bir ayrıntı bilinmiyor. Lakin serinin hayranlarının hayal kırıklığına uğramayacağını söyleyebiliriz. Şahan bu sinemada beklentileri aşacak bir performans sunacaktır. Çünkü altıncı sinemanın üstüne geçmesi gereken sinema yeni beklentilerle oluşturulacak. Şahan Gökbakar yakında yeni sinemayla ilgili çok daha fazla ayrıntısı duyuracaktır.