Haitong International Securities analistiJeff Pu’nun elde ettiği datalar, tüm iPhone 14 modellerinde 120 Hz OLED ekran yer alacak olduğunu gösteriyor. Yalnızca bu değil, ayrıyeten Jeff Pu’nun argümanına nazaran, iPhone 14 modelinin tümü birebir RAM ölçüsüne (6GB) sahip olacak.

iPhone 14 ile ilgili sevindiren gelişme! Sonunda beklenen oluyor!

Teknoloji devi Apple’ın, bir sonraki serisi olan iPhone 14 ailesinin sonbaharda piyasaya sürülmesi ve dört modelden oluşması bekleniyor: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max. Argümanlar yanlışsız ise, iPhone 13 küçük’ün kasvetli satışlarının akabinde “mini” modelin üretimi son bulacak.

iPhone 14 ailesi iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max yanında iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerinden oluşuyor. Daha evvel ortaya çıkan savlar, 14 modelinde 60 Hz OLED ekran, başka üç modelde ise 120 Hz OLED ekrana yer verilecek açıklamasını yapılıyordu. Fakat Haitong International Securities analisti Jeff Pu’nun araştırma notuna nazaran, Apple bu yıl iPhone 14 serisinde yer alan tüm modellerin ekran ve bellek ölçülerinin evvelki serilerde olduğu üzere modeller ortasındaki farklıklardan sıyrılacağını ortaya koydu. Yani Apple, kullanıcılarına iPhone 14 ile 14 Pro’nun ekranları ortasında büyük farklar sunmayacak. Özetle Jeff Pu’nun elde ettiği bilgiler, tüm iPhone 14 modellerinde 120 Hz OLED ekran yer alacak olduğunu gösteriyor. Yalnızca bu değil, ayrıyeten Jeff Pu’nun savına nazaran, iPhone 14 modelinin tümü birebir RAM ölçüsüne (6GB) sahip olacak.

Daha evvel Pu, iPhone 14 Pro ve Pro Max’in bunu 8 GB’a çıkaracağını söylemişti, lakin görünüşe nazaran durum değişti. Bu gelişme, şirketin bir strateji değişikliğinden kaynaklı olabilir. Bu şimdi yüzde resmi açıklaması yapımış, kesin bir bilgi değil. Lakin nasılsa önümüzdeki günlerde nasılsa netlik kazanacak. Biz de gelişmeleri siz bedelli Teknolojioku takipçileri ile paylaşmaya devam edeceğiz.