Hazine ve maliya bakanı vazifesinden istifa ettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Resmi Gazete kararında şu tabirler yer aldı:

“Görevden affını isteyen ve vazifeden af talebi kabul edilen Lütfi ELVAN’dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Nureddin NEBATİ Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104’üncü ve 106’ncı unsurları yeterince atanmıştır.” Bakan Nebati, Twitter hesabından “Rabbim, kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır. İşimizde bize doğruluk ver, bizi muvaffak kıl. Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsımı layık gördüğü Hazine ve Maliye Bakanlığı vazifesini hayırla ifa etmeyi, bize gösterdiği itimada layık olmayı Rabbim nasip etsin inşallah” açıklamasında bulundu.

Hazine ve maliye bakanı istifa etti!

İrtibat Lideri Fahrettin Altun, Twitter hesabından bir ileti yayınlayarak şu tabirleri kullandı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığı misyonuna atanan sayın Dr. Nureddin Nebati’yi tebrik ediyor, yeni misyonunda muvaffakiyetler diliyorum. Misyonu devreden sayın Lütfi Elvan bakanımıza bugüne kadarki hizmetleri münasebetiyle teşekkür ediyorum.”