Ghost of Tsushima’nın dünya çapındaki satış sayıları 8 milyon adedi aşma başarısı gösterdiği ile ilgili haberin akabinde Days Gone‘ın direktörü de, 2019 yılında piyasaya çıkan oyunun satış sayılarını açıklayarak 9 milyondan fazla kopya satıldığı duyurdu!

Days Gone’ın ”yok artık!” dedirten satış sayıları resmen açıklandı!

Ghost of Tsushima piyasaya çıktığı birinci üç gün içinde toplam 2.4 milyon satış sayısına ulaşarak büyük bir muvaffakiyet göstermişti. Ayrıyeten oyun PS4 tarihinin en süratli satan oyunu olarak ismini altın harflerle yazdırmıştı. Lakin Days Gone‘ın yönetici grubunda yer alan ve daha sonra ayrılan Jeff Ross, oyunun 9 milyondan fazla kopya satıldığı duyurarak, Ghost of Tsushima’nın satış sayılarından duyulan sevinci kursaklarda bıraktı!

Days Gone’u direktörlüğünü yaptıktan sonra stüdyodan ayrılan Jeff Ross, Twitter üzerinden Sony‘den ayrıldığında Days Gone’un yalnızca konsolda 8 milyon kopya sattığını, Steam‘de de ise 1 milyondan fazla satış sayısına ulaştığı bilgisini paylaşarak, oyunun toplamda 9 milyonun üzerinde satış sayısına sahip olduğunu belirtti.

Eski yönetici ayrıyeten Sony’den neden ayrıldığını da belirtti ve stüdyo idaresinin kendisini her vakit büyük bir hayal kırıklığına uğrattığını tabir etti.