İmam Metin Kaçar, yaz tatilinde yaklaşık 400 öğrenciye Kuran-ı Kerim dersi veriyor.


Öğle vakti toplayan avlusunda kendi pişirdiği yemekleri, kurdukları masalarda öğrencilere ikram ediyor, jest yapmayı bile ihmal etmiyor. 


Pişirilen yemekler toplayan bahçesinde kurulan masalarda çocuklara ikram ediliyor. Yemeklerini yiyen aile ise henüz sonra Kuran-ı Kerim dersi görecekleri sınıflara gerçek yola çıkıyor.


Her gün farklı tek menü çıkıyor


İbadet sevdalısı tek gençlik için gayret ettiklerini söyleyen İmam Metin Kaçar, şöyle anlatıyor:


“Bugün yemeklerini ikram ettiğim yavrularımın yarın ne yiyeceklerini doğaç edemiyorum. Acaba yarın ne yapayım, annelerinin yapmadığı yemekleri yapayım. Ağızlarının tadı, hoşlarına giden yemekleri yapayım. Neyi sayı seviyorlarsa onu yapmaya gayret ediyorum.


Her yıl yüzlerce yavrumuz, kursumuza kaydını yaptırırlar, yüzlerce evladımızı Allah’ın kelamıyla tanıştırmanın mutluluğunu yaşarız. Bu sene dahi resmi kaydımız 630 civarında. Her gün 400-450 yavrumuz gelerek kursumuzda Allah’ın kelamını öğreniyorlar”


Kur’zihin-ı Kerim Kursu kapanış programında muvaffakıyet gösteren öğrencilere türlü hediyeler verilecek.


Kamera: Selim Bayram

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.